Scheepslasser allround (Gorinchem)

Metaal

De beste lassers verdienen de leukste opdrachtgevers. Wij kunnen met trots zeggen dat wij de leukste opdrachtgevers in ons netwerk hebben en dus zijn wij op zoek naar jou, de beste lasser!


Je hebt ervaring in het lassen van scheepsconstructies van casco tot dekluiken, tanks en ankers. Of heb je de ambitie om in de scheepsbouw aan de slag te gaan? Dan hebben wij meerdere mogelijkheden om je voor te stellen voor een leuke job.

De opdrachtgever is op zoek naar een vrij allround lasser. Dus je hebt ervaring met zowel MIG/MAG lassen als met TIG lassen op minimaal niveau 3.

Passie voor schepen moet uiteraard aanwezig zijn. Als je ons weet te overtuigen van jouw kwaliteiten en inzet, willen wij ook ver gaan om in jou te investeren. Zoals het halen van (ontbrekende)las certificaten, VCA en eventueel andere vereiste (verlopen) certificaten.

Ervaring in de scheepsbouw, of deze branche spreekt je aan, reageer dan snel op deze vacature door je CV op te loaden, contactformulier in te vullen, of bel ons.

 
 

Soliciteer direct!


Scheepslasser allround (Gorinchem)
Dhr   Mevr