Over ons

Jong, maar een schat aan ervaring

De mensen van Raedar Techniek beschikken stuk voor stuk over ruime ervaring en een uitgebreid netwerk in de techniek. Daarbij werken we bewust met korte lijnen. Heeft u iemand van ons nodig? Dan krijgt u direct de juiste persoon aan de telefoon. Hierdoor zijn we in staat om altijd snel te schakelen. Als je een baan in de techniek zoekt, maar ook als er dringend vakmensen nodig zijn. Want flexibiliteit is onze grote kracht. Eigenlijk is er maar één manier om hier achter te komen. Ervaar het zelf!

De mensen achter Raedar Techniek


Rijnders.jpg
Raymon Rijnders


“Vergrijzing in de techniek is zorgwekkend. Wij staan klaar om tekorten op te vangen!”

Raymon Rijnders is al vele jaren actief in de (technische) uitzendbranche en werkte zowel voor grote als kleine bureaus. “Vooral in de techniek bestaat er een grote behoefte aan professionals. Dat zal in de toekomst alleen maar erger worden en de toekomst is bovendien dichterbij dan menigeen denkt. De vergrijzing in de techniek wordt een groot probleem. Het feit dat technische opleidingen de laatste jaren ook niet groeien zorgt voor een grote uitdaging. Wij hebben als specialiteit dat we de technische vakmensen die er nog zijn, voor onze opdrachtgevers weten te vinden en indien nodig op te leiden. Het is toch ondenkbaar dat de ambachten, waar we tenslotte groot mee zijn geworden, zouden verdwijnen?”

 

 Heijden.jpg


Eddie van der Heijden

"Zowel de klant als onze uitzendkrachten moeten zich prettig voelen!"

Eddie van der Heijden is ruim 8 jaar actief als het gaat om vinden en uitzenden van technisch personeel. “De grootste uitdaging is iedere dag weer om de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen. Dat wij hier vrijwel altijd in slagen, komt doordat we met ons kleine, maar enthousiaste team snel kunnen schakelen. Daarbij nemen we altijd uitgebreid de tijd om ons te verdiepen in de wensen van de klant en de uitzendkracht. Want het spreekt voor zich dat beide zich prettig moeten voelen!”

 

 

 

 

berry.JPG (4)


Berry Powel

“Scoren en kansen benutten. Dat is mijn drijfveer.”

Als oud voetbalprof (o.a. De Graafschap, FC Groningen, ADO, FC Den Bosch, Roda JC, Milwall, Elche) kent Berry Powel als geen ander het benutten van kansen. “Eigenlijk zijn er best veel overeenkomsten. Je doet alles wat je kunt om kansen te creëren en te benutten. Dat geldt op het voetbalveld, maar ook in de technische uitzendbranche. Het zoeken en vinden van de juiste mensen, met ‘een neusje voor de goal’, om voor opdrachtgevers een optimaal resultaat te behalen. Dat is de uitdaging. Eigenlijk zie ik maar één groot verschil. Met voetbal heb je vaak een verliezer, bij Raedar Techniek hebben we louter winnaars. Technische mensen die een uitdagende baan zoeken en opdrachtgevers die verzekerd willen zijn van vakkundig en gekwalificeerd personeel. Een win-win situatie dus…”