Over ons

Jong, maar een schat aan ervaring

De mensen van Raedar Techniek beschikken stuk voor stuk over ruime ervaring en een uitgebreid netwerk in de techniek. Daarbij werken we bewust met korte lijnen. Heeft u iemand van ons nodig? Dan krijgt u direct de juiste persoon aan de telefoon. Hierdoor zijn we in staat om altijd snel te schakelen. Als je een baan in de techniek zoekt, maar ook als er dringend vakmensen nodig zijn. Want flexibiliteit is onze grote kracht. Eigenlijk is er maar één manier om hier achter te komen. Ervaar het zelf!

De mensen achter Raedar Techniek


Eddie van der Heijden

Heijden.jpg


"Zowel de klant als onze uitzendkrachten moeten zich prettig voelen!"

Eddie van der Heijden is ruim 8 jaar actief als het gaat om vinden en uitzenden van technisch personeel. “De grootste uitdaging is iedere dag weer om de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen. Dat wij hier vrijwel altijd in slagen, komt doordat we met ons kleine, maar enthousiaste team snel kunnen schakelen. Daarbij nemen we altijd uitgebreid de tijd om ons te verdiepen in de wensen van de klant en de uitzendkracht. Want het spreekt voor zich dat beide zich prettig moeten voelen!”

 

Felicia van der Heijden

Felicia Raedar.jpg

Felicia van der Heijden is momenteel studente op de Hogeschool Utrecht en gespecialiseerd in communicatie. Zij houdt zich al enkele jaren druk bezig met helpen van bedrijven, zowel intern als extern en is hier nog steeds groeiende in.