Monteur beveiligingssystemen (omgeving Breda)

Installatietechniek

Een opdrachtgever van ons is groeiende en is met enige regelmaat op zoek naar monteurs voor het aanleggen van beveiligingsinstallaties. Bij voorkeur in het bezit van je mbv diploma, of bereid zijn deze te halen.?

Onze opdrachtgever is specialist in het aanleggen, installeren en inbedrijfstellen van allerlei beveiligingssystemen, zoals inbraak; brandmeld; camera en toegangscontrolesystemen.

Heb jij ervaring met het installeren van deze systemen, of het merendeel hiervan, dan willen we graag met jou in contact komen.

Onze opdrachtgever werkt internationaal en daarom moet je bereidt zijn om op regelmatige basis in het buitenland te verblijven. Uiteraard ben je op vrijdag weer op tijd thuis om weekend te vieren. Als je van huis bent, staat daar een zeer goede vergoeding tegenover.

Reageer snel!

Het aanleggen van complete installaties en het inbedrijfstellen van deze installaties zal de primaire taak zijn. De bijbehorende administratie behoort ook tot de taken.

Een absolute mooie aanbieding, goed salaris en opleidingsmogelijkheden.
Dus heb jij MBO opleiding, richting Elektrotechniek en wil je een prachtige vaste baan in het vooruitzicht? reageer dan snel!

 
 

Soliciteer direct!


Monteur beveiligingssystemen (omgeving Breda)
Dhr   Mevr