Ervaren en startende cv monteurs woningbouw (vaste baan)

Installatietechniek

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als cv monteur woningbouw? Stop met verder zoeken! Dit is de job die je wilt hebben!

Wij zijn voor een opdrachtgever op zoek naar meerdere cv monteurs woningbouw. Zowel ervaren monteurs als monteurs die nog aan het begin van hun carrière staan. Ben jij gedreven, handig en sta je open om altijd bij te leren, solliciteer dan direct op deze (vaste) job.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden in de regio Amersfoort. De opdrachtgever is een toonaangevende installateur in de regio Amersfoort, leuk en  groeiend bedrijf. Zij hebben de intentie om je een vast contract aan te bieden als het tussen jullie "klikt".

De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van complete cv installatie in de woningbouw. In een team zal je te werk gaan, cv ketels installeren, radiatoren, leidingwerk, kortom de hele installatie.

Nogmaals willen wij benadrukken dat dit een unieke kans is om in een mooi bedrijf binnen te stappen en je carrière een mooi vervolg of fantastisch begin te geven!!

Laat je cv bij ons achter!

 
 

Soliciteer direct!


Ervaren en startende cv monteurs woningbouw (vaste baan)
Dhr   Mevr